Fredagsmys

Idag har jag bakat bullar till mellersta pojkens födelsedag den 3/9 och då blir han 6år jisses vad tiden går fort.Ha e stora killen nu ju.
Vi har äntligen fått elen fixad i köket så nu behövs ingen skarvsladd till kylen,micron,kaffebryggaren,vattenkokaren...längre. Plus att nu ser vi när vi ska ta oss en natt macka haha.
5 dagar var vi utan el i köket, en av trådarna hade brunnit och det var ju bara tur att det inte började brinna i hela lägenheten. Men kablarna till dosorna och till lampan i ungarnas rum ska bytas ut nu iallafall....skönt ! Frågan är ju om man törs bo kvar för ALLA kablar i hela huset/lägenheterna är ju lika gamla och hyresvärdarna håller till i stockholm och är inte från Sverige och kan inte svenska....dom vill ju bara tjäna pengar så inte tror jag att dm byter ut elen i alla husen här.... suck.

nej nu ska jag ta hans om minstingen som är nyvaken efter en liten tupplur....hmfr....han e inte så glad men jag kanske kan muta honom med en bulle och ett glas mjölk..ler


Ha en skön helg

Hej hopp
/C


Hey there!!!

Sommaren är över och kylan börjar redan göra sig påminnd.
Men det har varit rätt fint väder dock,bättre än på hela semestern tror jag.

Jag har kommit i gång med träningen igen och det är super duper skönt .Nu har det blivigt en del av vardagen att ta en springtur i skogen tänkte passa på att springa så ofta jag kan innan snön kommer sen får man hitta på något annat styrketräning och workout pass eller nå liknande.
Jag funderar starkt på att prova klättra innomhus och jag tror det finns ett ställe i västerås där man kan prova på det kostar 80kr för 1 ggn.
Det är ju synd att man inte jobbar i västerås så man kunde betala för 10 ggr på en gång men men jag ska prova i allafall och se om det är något för mig.Vem vet jag kanske får svindel och svimmar....jag hoppas inte det dock.

Ungarna har börjat skolan och dagis och dom tycker det är hur kul som helst...gu vad tiden går fort.

Jag ska försöka uppdatera lite oftare här men det känns bara som man skriver samma samma dag ut och dag in...ler


Ha en bra kväll

Tjing


RSS 2.0