Inte en vanlig dag precis....

Ja som vanligt började jag dagen med workout innan frukost och det gick trögt som bara den idag. Jag hade ingen ork och inte någon jätte lust till att gympa heller.
Efter frukost kände jag mig bara deppig och tom och ville bara gråta, det kändes som en riktig skitdag rent ut sagt.
Allt slit med kost och workout känndes helt förgäves och jag tycker inte det har gett något resultat.
Jag skickade lite sms till karln och han muntrade upp mig lite .
Vid lunch ringde jag karln och skulle höra hur det går på jobbet,det gick bra men så kom det jag kanske omedvetet känt på mig och anledningen till att jag varit så deppig........
En släkting som stod oss nära gick bort i dag av cancer, usch det känns så konstigt när någon nära går bort man tänker så mycket och liksom dåsar bort i sina tankar. Jag tror på ett liv efter detta och på underliga saker som händer .
Jag har fått för mig att det var därför min dag kändes deppig och konstig och att när karln idag öppnade ett fläktskåp och ur ramlar en fjäril  i två delar med olika färjer på vingarna så sa han - I dag händer det.....och så gjorde det det !
Jag tycker jag hör att var och varannan har fått cancer och jag är riktigt skraj att det snart kommer ett telefonsamtal från mamma och hon säger att hon har det eller pappa. Dom kan dö knallfall istället.
Usch det är en sån jävulsk sjukdom  och jag är verkligen rädd för den och hoppas att jag min karl och mina barn slipper undan den.

Ja men man kan ju inte gräva ner sig och gå och vara rädd hela tiden men det har verkligen fått mig och fundera det är två som har gått bort i familjen/släkten nu på bara 6mån av den förskräckliga sjukdomen . Det känns bättre nu  och i morgon är det en ny dag.

Och jag hade en fusk dag idag igen..ler men så som jag kämpar med strikt kost och tränar varje dag 2-3ggr /dag så kan jag unna mig någon gång .I morgon är det hårdkörning igen.
Körde sedan ett hårdpass styrketräning 1 timma på kvällen innan sista måltiden.Det var underbart och när jag tittade i spegeln så ser jag att träningen har faktiskt gett resultat *ler*. Här kör vi inte med våg (jag tror inte på sånt) jag bara tar kort ibland för att bevisa för mig själv att det faktiskt händer saker med kroppen när jag tränar och kämpar.

Så hoppas eran dag har varit bra i det soliga härliga vädret.

Godnatt
/C




Nu ska jag sova

Fuskat,gjort framsteg och snart slut..

Fiskeresan var super mysig och jätte kul grabbarna fick en varsin fisk...vi åt färskpotatis kokat i dill och burkskinka,legymsallad och mimosasallad och sill.....fy faaabian vad gott det var sen åt vi grillad korv och en hel hög med Godis haha ja ja kunde inte hålla mig den stod där på bordet och skrek åt mig- ÄT SMAKA MUMSA VRÄK I DIG!!! Så då gjorde jag det och gott var det , jag fuskade rejällt med min kost och motion den dagen men jag tog det som en vilo dag :-P .Har varit stenhård med kosten och motionen i fredags så var det bara hårdkörning igen och jag har inte ätit någon sött alls sedan fisket och i går sprang jag stora rundan på 2,5Km gånger 2 ALLTSÅ jag sprang hela 5 Km inte illa va 5 hela Km + alla workouts varje morgon innan frukost .
Karln tittar på min mat och ruskar på huvudet och ser konstig ut och det gör mig så arg och sur varför gör han så  !
Jag tvingar inte honom och äta vad jag äter ,han får äta precis vad han vill och inte sitter jag och tittar på hans mat och ruskar på huvudet .....MORRR !Han vill inte att jag ska äta som jag gör för det är dyrt och att jag ska gå ner mer i vikt för då sticks jag. Suck motgångar motgångar varför kommer dom just när man har hittat motivationen och lusten till att göra något åt dessa lovehandels.
Jag är inte smal men inte överviktig heller det enda jag vill är att få bort hänget efter jag fick barn,det där som hänger över byxorna efter att man knäppt dom det ser ut som man har en rumpa både fram och bak och jag irriterar mig på den.
För att få bort den så måste jag förlora lite vikt och jag tänkte sedan bygga muskler  så jag inte ser så spetig ut.
jaja nog om det än så länge håller kosten och motionen vi får väl se om jag klarar det eller ger vika för alla frestelser och motgångar.

Ja nästa vecka slutar skolan och det ska bli sååååå skönt sen har jag och karln semester.


Nu ska jag kolla gossip girl orkar inte skriva mer

Ha en bra söndag och vecka

/C

Nu drar jag .....

Japp nu drar jag från byn...herrå!!

Haha jag ska på en fiske tur med min kära älskling och ett par goda vänner till oss.
Vi ska fiska förstås ..eller inte jag,jag tittar nog mest på... kanske att jag metar lite . Sen ska vi njuta av naturen, grilla korv och äta färskpotatis och burkskinka med legymsallad mmmmmums!
På kvällen ska vi spela yatzy,kort och grabbarna dricker väl lite öl,själv hhåller jag mig till bubbelvatten.

Nu ska jag bara äta sen bär det iväg utan ungar bara jag min man och våra vänner weee

So long, far well, auf wiederzehen ,goodbye adjo adjo to you and you and you........goodbye gooooooooodbye gooooooooooooodbye......

Fniss



Tjarå
/C


Just ja jag har ju en blogg nu ASG !!

Ja jag och mitt minne haha sorry!! Jag har så mycket om dagarna och mycket om kring mig men inget som jag tycker känns spännande för att skriva i min blogg :( det är ju bara samma samma varje dag typ.
Ja karl har nu semester...det känns skönt och jag tror han oxå tycker det för det var inge vidare på jobbet nu,många har fått sparken och dom få som är kvar har ju inte någon arbetslust . Det drar ju tyvärr ner honom med och han är verkligen en som vill jobba och göra rätt för sig.
I helgen har vi varit med kusinerna och lekt , i går tittade vi på erovision 2009 kul för Noge heja heja men jag tyckte island var bäst malta var oxå bra.Det var många som var bra i år tyckte jag förut har det varit lätt och välja men nu var det faktiskt svårt.
I dag har Linus haft match och dom vann med 11-6 mot kungsör och Linus gjorde ett mål nästan två weeee heja Linus !!!! (stolt)
Grabbarna var jätte duktiga och kämpar och kämpar varje match.

Träningen... ja i går gick jag och Jonny ner till ica och sen hem lite senare på kvällen cyklade jag till ica och hem så det vart väl inte nån direkt träning men jag rlörde på mig i allafall, hade så ont i ryggen i går och idag...suck (röda veckan) och idag är det min vilodag så idag har jag bara cyklat till Linus match och sen gick jag hem med smågrabbarna,det gick inte fort inte ...suck i morgon är det nya friska tag igen då är det 2,5 km joggning och lite styrketräning sen cyklar jag till skolan och sen hem ca 3,5mil tror jag det är. det blir perfekt haha.


Oj oj nu måste jag gå !!!! Min minsting håller på att somna här i sängen och han som ska duscha...jalla jalla!!!


Hej hopp ha en skön kväll

/C

Jag e sugen på grillat....

Så himla sugen på grillat ... potatisgratäng ,fläskfilé , sallad och panrisch.
Ja dagarna bara flyger i väg,sista vecka för karln att jobba efm skönt skönt sen har han ledigt i två veckor.
Jag har ca 2 veckor kvar i skolan .
Träningen flyter på och man har blivigt lite av ett träningsfreak tar cykeln hellre än bilen, springer styrketränar går prommenader mm

I morgon ska stora killen med skolan till tom tits och han tycker det ska bli sååå roligt för inte så länge sedan var vi där familjen och ungarnas kusiner det var helt kanon och vi alla hade så himla roligt men dom hade inte öppet för utesakerna då så det får han nog se i morgon.

Jag har hittat en helt fantastisk sida för dom som vill få mer tips om träning och olika övningar .Tjejen som har sidan har gjort en summerfit program och då tränar man 15-20 min om dagen helt perfekt om man inte har mer tid och inte vill betala en massa pengar för ett gym kort.

http://bodyrock.tv/

Nu måste jag hjälpa min minsting med en apelsin som skall skalas ha en alldeles underbar dag!!

/C

Utmanad...

av Hanna

Två bra egenskaper:
- Omtänksam
- Snäll

Två sämre egenskaper:
-Glömsk
- blyg




Nya friska tag...

Idag sprang jag och karln 4km på morgonen wee det var skoj man var härligt svettig efteråt, J har inte tränat på jaa evigheter och han orkade springa hela tiden jag är sååå imponerad .

Vi hämtade vår efterlängtade son som har varit hos mormor hela helgen.Skönt och vara hela familjen igen annars har vi bara varit hemma och kuckilurat.

Jag ska snart till gymmet och svettas igen så fort ungarna har lagt sig så bär det av.

Har varit så slarvig med maten har bara ätit onyttigt hela helgen ursh men nu har onyttigheterna tagit slut och nu ska det inte inhandlas mer onyttigt, för finns det inget hemma så kan man ju inte äta något heller . så nya friska HÅRDA tag nästa vecka måste måste måste sluta med sötsaker jag blir helt galen på mig själv kan inte låta bli jag har ingen karaktär för fem öre när det gäller sånt. Skärpning Carro!!!! Hffrmm

Jessie har du några tips??

Nej nu ska jag kolla lite ghost wisperer avsnitt som jag inte hunnit sett

hej hopp
/C

Vilken lång dag det blev...

Jag tycker jag har hunnit med massor idag och plus att jag har ro att sitta här och skriva blogg oxå.
Först gick jag upp med kidsen och fixade frukost och skjutsade dom till dagis sen städade jag lite hemma innan jag skulle till plugget och göra det nationella provet i eng B läsdelen var det i dag, provet var ok nej det var svårt faktiskt och det är ju inget man kan plugga till direkt..suck just en del där det var en text man skulle läsa och sen svara på en massa frågor hmm jag fattade det mesta men vissa delar fattade jag ingenting utav jaja jag hoppas jag får ett godkänt i allafall det skulle göra mig nöjd och glad.
Hm just det ja.......sen så efter provet i allafall så hämtade jag karln hemma och vi åkte till mc D och käkade (mmm jätte bra jag tränar JA VEEET) åt en mc chicken och mådde illa efteråt urk jag gillar verkligen inte mc D , men karln ville så gärna och tyckte det skulle gå fortast så vi skulle hinna handla innan vi hämtade kidsen på dagis. Vi handlade på Willys för hemma var det så tomt i kylen att till och med råttorna grinade...det var bara tomt och kallt.
Vi åkte hem med varorna och så lastade vi ur  (låter som vi köpt en hel lastbil med mat  haha) 7påsar och 1 papperskasse sen lämnade jag karln och han skulle bära upp varorna och plocka in så jag åkte och hämtade kidsen och skjudsade mellersta till mormor.
När jag kom hem så käkade jag lite frukt och keso och sen gick jag och tränade i ca 1 timme,nu sitter jag här nyduschad och skriver och det är fortfarande hela kvällen kvar...hm vad ska jag hitta på....vad ska jag hitta på för skoj...ler hihi plugga?  Jo jag ska beställa kina och åka och hämta det sen ska jag och min älskade karl kolla på film och mysa ..gott gott !!

Dagens Måltider:

07:30 te men ytterst lite socker, 2 rostade mackor med bredgott , ett stort glas vatten(som sagt hade inget hemma det blev vad det blev)
9:30 Ett grönt äpple och en mugg vatten
12:30 Mc D.. En Mc chicken två zip cola och två strips
15:30 7st physalis 1st kiwi och 1dl keso ett stort glas vatten
17:30 en banan och ett stort glas vatten
20:00 Kyckling med chashewnötter och ris och sötsur sås och ett stort glas vatten

Hmm jag vet jag äter lite och ofta och idag är inte min stoltaste ätardag men men känns som kina är lite nyttigare än en stor pizza iallafall .

Nu ska jag hmmm göra nåt kolla youtube eller nåt sånt

Haha ha en skön regnig fredag för det har jag

/C

Bloggvärlden igen..

Ja då var man med i blogg världen igen...ler får se hur det går denna gång nu då !!

Just nu pluggar jag in mina betyg och blir klar den 28 maj....kul kul äntligen klar hehe!
Det har varit super kul och det har gått jättebra hittills,i morgon har jag nationellt prov i eng B hmm det ska bli kul och se hur det går.
Här i dagarna har jag varit förkyld men det känns bättre i dag fast jag blev sur som satan när jag fick ont i halsen och vart tung i huvudet, jag har ju börjat med träningen igen och har lagt upp ett kanon program inför sommaren som verkar hur bra och hur kul som helst.
Vad händer redan första veckan jo jag blir förkyld och jag som hade laddat upp och verkligen gett mig faan på att nu ska det bara gå vägen,jag har en tendens att lägga träningen på hyllan och nu var jag verkligen peppad men jag ska inte ge upp det är bara så omotiverat innan man kommer igång igen.


Ja det var väl allt för idag nu ska jag käka sen ska jag ta med min karl ut på en prommenad.


Ha en bra kväll

/C

 

RSS 2.0