Busborgenkalaset

Här kommer lite bilder från busborgen kalaset!

Ungarna på kalas på busborgen

Emil i en av rören som går mellan borgen och skeppet


Grabbarna busar

Dennis bustrollet

I länken här nedan finns en lite video på barnen när dom åker rutschkana.Haha nu ska jag bara komma på hur man lägger in en youtube film här oxå alltså att man ser själva bilden här på bloggen och kan klicka på den för att se,jätte haj jag är på det här med bloggen....not men men ska nog klura ut det med.

http://www.youtube.com/watch?v=IwBysN6cVxQ

Nu ska jag fixa käk sen ska jag i väg på jobb...hörs sen

Tjing

Grått och disigt..

Tråkigt väder som vanligt men det var rätt skönt ute endå, jag ska tända ljus och när det är så här grått och dimmigt så får jag värsta Halloween känslan och vill fixa en sjudundrandes halloween fest för alla!!

Var ute och sprang i morse 2,5 km nästan.....jag gick upp för backen för jag vågar inte ta ut mig helt eftersom jag inte har sprunngit  på flera veckor.
Har skaffat mig en iphone som är helt fantastisk finns allt möjligt på den och även ett program som ser hur långt jag har sprungit,snitthastigheten och hur långt tid det tagit mm.....helt super kul liten mojäng!!

Och så här ser den ut, jag tog en vit.

min vita iphone


I går var jag och ungarna på kalas i busborgen i västerås det var helt fantastiskt kul och rackarns vad fort det gick i rutschkanorna, kidsen bara flög!! haha

Ska pyssla och dona lite med telefonen sen för jag tog bilder och filmade lite när vi var där, ska försöka ladda upp det här på bloggen bara för skojs skull och se om jag klarar av det .

Ha det så bra så länge nu ska jag in i duschen och sen käka frulle

Tjing

Tävla om nageldesign....

Tänkte försöka vinna ett par av dessa snygga naglar, var med och tävla ni med !!

Jag har velat fixa naglarna så länge så länge och när jag fyllde 30 år fick jag ett presentkort av ett par vänninor och då tänkte jag att jag lägger till resten så får jag äntligen mina naglar som jag har önskat så länge.
Sagt och gjort jag beställde tid och så kunde jag inte komma så då fick jag ju betala för att jag tog den tiden,
så jag gick in i butiken och gav dom mitt presentkort som betalning för den missade tiden. Tårarna sprutade när jag gick därifrån och jag var så arg på mig själv för att ha sumpat min enda chans till fina naglar!
Så nu hoppas jag på det bästa och håller tummarna.

Fina långa naglar är för mig väldigt snyggt och gör en kvinnlig,för en nagelbitaresom mig är ju detta drömmen.
En tävling på nagelbloggen om att vinna ett par snygga naglar


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!!

Är dom inte helt underbara,supercoola och bara såå snygga!!!
Tävligen finns på nagelbloggen och länken till sidan hittar ni här till höger under länkar.

Kika även in och kolla på alla snygga naglar dom gör...tänk och kunna göra något liknande gu vad häfftigt!!

Ja jag hoppas på det bästa så får vi se framöver vem som vann.

Nu ska jag forsätta kolla runt på naglar och div saker.

Ha en underbar kväll

Tjing


Ingen ork...

Åh jag blir så irriterad på mig själv när jag är så här slö och har ingen ork till någonting.
Ändå är det så mycket jag vill göra men sen när det kommer till kritan så tycker jag bara det verkar jobbigt och skiter idet...suck!
Jag vill baka bröd,gå ut och gå/springa,få undan tvätten,städa och göra fint,byta gardiner i köket...mm
Inget orkar jag ta mig för det är såååå tråkigt.
Jag älskar hösten det är så friskt och mysigt men....jag har inga sköna gosiga VARMA kläder att ta på mig så man kan ut och leka med barnen eller bara ta en prommenad eller bara vara ute...allt känns som korvskinn och är stelt och obekvämt..skulle behöva införskaffa mig lite varma leggins eller liknande  och tjocka mysiga tröjor....det vore gött det!

Jag måste bara tipsa om en blogg som jag tycker är helt fantastisk!!! Kryddburken det är en matblogg och den här bloggen har hjälpt mig i vått och torrt.
Det finns recept i MASSOR och för många endamål jag har använt mig av att göra matlistor,om man ska ha kalas ,baka bröd...mm
Varje recept är utförligt beskrivet och det finns massor med bilder som förklarar steg för steg....bilderna är helt fantastiska det bara vattnas i munnen så fort man ser dom...ler...JAG LOVAR!!!
Jag klickar in på sidan nästan varje dag för att använda något recept eller få inspiration till vad man ska äta eller baka.
Recepten tycker jag är enkla och det är inga konstiga ingridienser som är svåra att hitta i en vanlig ica butik.
Är det någon krydda eller liknande som hon använt som inte finns på matbutiker så brukar hon länka till stället där hon beställt eller hittat det.Helt suveränt.

För att spara pengar har vi börjat gjort matlistor för två veckor det blir lättare att handla och är billigare.Det är skönt och veta vad man ska ta fram till nästa dag och inte behöva fundera på vad man ska laga för mat från dag till dag.Många tycker det är jobbigt och att man kanske inte är sugen på det som står på matlistan just den dagen...Jag tycker det är lättare nu efter ett par gånger och allt måste ju endå göras men det känns mer strukturerat i slutändan och är man inte sugen på det som står så byter man bara mat med någon annan dag.
Så kolla in bloggen ni kommer inte ångra er,tipsa era vänner om den oxå för jag tycker Linda(hon som har bloggen) gör ett helt fantastiskt jobb.

Nu ska jag ta mig i kragen och göra lunch till mig och lillskrutt och sen ska jag göra källarfranska (nyaste receptet på kryddburken) till kvällsfika, har ett lite jäst som måste göras av med.

Ha en underbar dag och klä på er ordentligt för hua det är kyligt ute nu.

Hej hopp


Jag älskar hösten!

Jag tycker helt ärligt att det är våran finaste årstid. Löven förvandlas till alla möjliga färger och det blir så friskt i luften.
Visst blir det kallare men det är bara att klä på sig lite mer.
Vi var ut i skogen förra veckan med kusinerna och min väninna,helt underbart var det. Ungarna älskade att vara ute och leka i skogen och att äta grillad korv i kylan.När vi kom hem sen så fick dom ta en varm dusch och sen kolla tv under täcket och mysa innan dom skulle sova ,jag gjorde det samma och tände lite ljus.

I morgon bär det av på fotboll i örebro med Linus fotbollslag som avslutning på säsongen,kul kul!
Det ska bli kul och se för jag tror helt ärligt att jag är det enda mamman som följer med....fniss..fniss!!

Ja på måndag fyller min underbara man 34 år...GRATTIS ÄLSKLING MASSOR AV PUSSAR OCH KRAMAR från grabbarna och mig!!!


Ha en bra vecka nu


vi hörs







RSS 2.0