Tankar tankar tankar dumma tankar!!

Det är vad som rör sig i huvudet på mig just nu .....
Tankar om familjen
Tankar om framtiden
Tankar om vad jag vill
Tankar om vad jag inte vill
Tankar om pengar
Tankar om barnen
Tankar om träning

Vi är inne i en gråzon just nu och det är mycket tankar som snurrar man vet varken ut eller in .

Blogg inläggen blir lidande tyvärr för jag har lixom ingen glädje och inge vettigt att skriva om just i detta nu.

Men dt kommer komma jag lovar men just nu får det vara en stund och det kommer när det kommer !
Jag lovar att det inte ska ta ett helt år igen ler.


Hoppas ni får en underbar valborg med mycket värme och kärlek och mys

/ C

Åh hej och hå !

Ja idag vart det mycket olika tider som skulle ändras och beställas.
Beställde en ny tid för gastroskopi var ju tvungen att åka till tandis idag och fixa det onda tinget .
Beställde tid för besiktning på golfen.
Ringde och fixade en tid till tandis .
Ringde jobbet och kollade så att det kommer en vikarie för mig på torsdag när jag ska vabba.
Sen var det bara skjutsa lillskrutt och åka till tandis.
Hos tandis så fick jag bedövning och sen filade dom nerverna i rötterna på tanden ÅH HEJ OCH HÅ vad ont det gjorde fast jag hade bedövning :-( !!Sen la dom i nå medel som tar död på nerverna och så får jag komma tillbaka i maj för mera filande (Hua) och då rotfyller dom och eftersom jag hade 4 rötter går kalaset på 4800:- + 1500:- för akutbesöket i v-ås i söndags som fanimej inte gjorde ett dugg för mig, det var verkligen att kasta pengarna i sjön.
Nu har bedövningen gått ur och direkt när jag kom hem så tog jag 1ipren och 2 alvedon för dom sa att det kunde göra ont en stund efteråt eftersom dom varit där och gröpat och om det inte var rätt tand så är ju smärtan kvar. Jag har lagat ett hål i tanden bredvid som oxå var nära nerven så dom kunde inte säga vilken av tänderna som det var som gjorde ont.
Just nu känner jag inget iallafall...peppar peppar! Om det är värktabletterna eller att dom har fixat nerverna det vet jag inte tänker inte kolla heller utan nu tar jag värktabletter till i morgon så kanske jag får sova hela natten. Bäst att vara på den säkra sidan för i morgon är det jobb igen det är inte skoj att gå som en sombie och ha ont på det !
Tänk om det är den andra tanden bredvid som gör ont :-O då går kalaset på "sväljer hårt" 11500:- !!!!!!!!!!!!!!!!
Nej vet ni va... det går inte !!!Dom pengarna har jag inte så då får dom dra ut den andra tanden ist .

Nu ska jag byta om och träna ben och rumpa haha hittade en cd med övningar så jag tänkte testa.Sen blir det en promenad med A.
Har börjat fått träningsvärk  i vingarna och bröstet av träningen igår haha det ska väl kännas att man gjort något .


Tjingeli tjong

Det gör så ont osså är det påsk!

Jag har haft gjordens tandvärk sedan i måndags och det gör ont som attans.Jag tar ipren och två alvedon samtidigt men det gör ont endå till och från det kommer som pulser och det gör ont så jag tror hela käken ska spängas man tappar hela konsentrationen och glömmer vad man skulle göra eller vad man höll på med.
Men det är bara att stå ut ett par dagar till eftersom det är påsk och röda dagar. Synd bara att lagningen inte funkade och nu måste jag rotfylla...suck det blir inte billigt hua.
Känner mig lite halv seg av allt det onda och så vaknar man på natten av att det gör ont och så får man gå upp och ta mer värktabletter så sömnen blir ju inte den bästa.
Det har hänt lite tråkiga saker här hemma oxå så j sover knappt alls på nätterna och när han är vaken så känner jag det och vaknar. Men det som inte dödar härdar eller vad säger man !Vi får se vad tiden utvisar och försöka göra det bästa av det så länge . 

Vi har en härlig påsk i allfall trors tråkigheter och tandvärk. I går var vi ut till svärmor och grillade och grabbarna fick sina påskägg.
Idag gjorde vi påskmat och jonnys bror med barn har varit här. Ungarna har lekt och variit ute med kusinerna nästan hela dagen.
Fast än jag har jobbat så känns det som dagarna har varit toppen och dom har känts långa.

I morgon ska jag och lovley gå på bio och mysa bara han och jag det ska bli sååå skönt!!! Det var månader sen vi gjorde det sist.

Glad påsk på er alla

Over and out

Vad händer???

Vaknade som vanligt och åkte till jobbet sista dagen på veckan och kort dag desutom , snart helg och jag får mysa och umgås med familjen 2,5 dag !!
Men när jag väl var på jobbet så kände jag bara för att grina. Massor av gånger i dag har det varit nära till tårar och jag vet inte varför, jag har ångest och känner mig nere precis som jag brukar känna efter ett stort gräl. Men jag har inte grälat med någon och livet borde kännas toppen....vad händer med mig?!
Usch en obehagskänsla och jag får inte bort den, jag verkligen försöker tvinga mig och vara glad för jag har ingen anledning till att vara ledsen eller deppig. Men det känns bara så falskt och även om jag är glad utanpå så känner jag mig tom innuti...

Jag vill bara hem och bädda ner mig och hoppas på att denna dag snart är över......men samtidigt är jag ju snart ledig och då vill jag inte bara kasta bort en halv dag när jag äntligen får sluta tidigt.
Jag hoppas verkligen att det kommer kännas bättre så fort jag kommer hem och får träffa la familia !

Åh nej jag tror jag just kom på vad det är.... tyvärr pengar !
Det är så mycket jag vill ha som jag inte kan köpa.
Det är så mycket jag vill göra men som jag inte kan göra.
Jag vet att man ska vara glad för det man har och inte ledsen för det man INTE har.
Och det finns ALLTID dom som har det värre,jag vet !
Men jag kan inte rå för det det bara kom över mig idag .

Fast det kanske inte är pengar endå...eller?
Det har varit lite "grått och mulet" på hemma fronten (och på jobbet) är det det som har smittat av sig? ( fast nu är det "solsken" för nästa vecka är det ju påsklov)
Eller är det för att det inte känns hemtrevligt i vår nya lägenhet?? Jag får lixom inte till det där hemma så att det känns ombonat och mysigt....det bara är "någonstans att sova och äta" känsla. 

Vad är det som får mig att känna mig ledsen och denna ångest?

Usch tycker inte om denna känsla och tomhet.....det är liksom INTE JAG ! 

Over and out

Trevlig helg 


 

Vårkänslorna spritter i kroppen !

Jaa idag har det varit ett helt underbart väder !
Jag fick ta av mig jacka och byta till tjocktröja sen höll en humla på att flyga in i mig ler! Och så såg jag myggor som inte var lika kul och se.
Jag har cyklat till jobbet i två dagar i rad och det har varit så skönt och jag trodde det skulle bli kallt men det var bara skönt !

Ja det var allt för idag

tack och adjö

Vad händer i mitt liv..står det still??

Ja det känns nästan som det. Jag har hamnat i ett ekorrhjul och vardagarna bara flyger i väg och blir månader.....
Jag vet det låter konstigt  men jag vill så mycket men endå vet jag inte vad jag vill på samma gång, jag får ingen bra struktur på livet och jag gör bara allt som jag måste bara för att... och inte för att jag vill.... eller nåt!

Jag trivs där vi bor men inte med mitt jobb och tiderna, jag vill byta jobb men vet inte vad jag vill jobba med och kan inte bara välja och varaka eftersom det bara är jag som har en fast inkomst.
Jag ÄLSKAR och träna men skulle jag vilja ha det som ett jobb....Nej helst skulle jag nog kanske vilja jobba 50% eller 75% och träna på fritiden . Fast det vore kul och gå någon utbildning inom träning och kanske bli en instruktör/ledare för ett pass eller två i veckan.

Jag vill resa utomlands med familjen upptäcka och utforska,tänk vad häfftigt om J får jobb i olika länder och vi får resa runt och vara med på ett hörn. Jag tror att det är nyttigt för alla och se hur dom har det i andra kulturer,jag tycker det är lite intressant faktiskt.

Nej nu är det dax för jobb igen

Tjarå

Jag tar väl allt på en gång ...

Hela helgen har jag legat i influensan med feber,hosta huvudvärk och värk i HELA kroppen .Det var länge sedan jag var så HÄR sjuk, säkert 13år sen!! Jag tänkte först att kroppen får fixa förkylningen själv så kanske det riktigt bryter ut och så är det bra sen....men det var ju inte bara en förkylning....det började på torsdagskvällen både jag och J låg i sängen och hostade och hade ont i huvudet,sen kom febern och vi sov inte mycket den natten.
på eftermiddagen på fredagen så tog jag två alvedon för febern och huvudvärken ville inte ge sig. Den hjälpte ett par timmar så jag kunde sova en stund sen var et lika dant igen och så höll det på ända tills igår kväll då kände vi att nu börjar det gå åt rätt håll.
Idag har febern gett med sig men jag törs inte riktigt sluta med alvedonen än...hostan den är kvar och känns långt ner i bröstet.
Lagom när kroppen har fått grepp om bacillerna ja då kommer det där roliga som kommer varje månad och nu har jag jordens ont i ryggen och magen ...ler . Det är väl lika bra att ta allt på en gång så har man det överstökat.

Grabbarna var feberfria i morse men har hosta och jag vågade inte skicka dom till skola än , vi vill INTE ha detta igen hua!

Nu ska jag kolla vad det skall göras för mat idag.

Hoppas ni får en händelserik dag med mycket skratt och kärlek

Love
C


RSS 2.0